onsdag 30 december 2009

Julkul

I mellandagarna hade vi en träningsträff med flera av våra deltagare från valpkursen och några av de som tränat enskilt med oss på Hundplugget. Vi började med en ca timmes grundlydnads träning med hela gruppen. Alla hade tränat jättebra sedan sist och hundarna fungerade jättebra trotts störningen av alla nya spännande hundar som var med på träningsplanen.

Innan pausen fick så alla hundarna en stund lösa tillsammans. Då kunde de umgås, leka och springa omkring. Alla njöt av sin frihet och skötte sig klanderfritt i de olika hundmötena som uppkom. Härligt att se dem fungera så bra tillsammans.

Så värmde vi oss i bygdegården med lite fika och pratade om hundbeteende mm.

Avsutningsvis fick alla visa sina tallanger på lite olika typer av spår som vi la i skogen och på fälten omkring bygdegården.

1 kommentar:

  1. Hejsan,
    Tack för en mkt.trevlig och lärorik dag!
    Jag hade velat stanna till slutet..men ska man jobba så..Snacka om att vara en STOLT matte! My var duktig som vågade vara med alla "stora" hundar,duktig på att söka ögonkontakt..mkt mer men framför allt när hon spårade upp fasanen!! Det är FÖRSTA gången hon spårar!! Och hon KLARAR DET!!Ser fram emot nästa träning!Ses snart..Hälsningar Irene och My

    SvaraRadera